Pogba: Želim biti bolji od Pelea i Maradone

Visoke ambicije Francuza

Pogba: Želim biti bolji od Pelea i Maradone

Fudbaler Juventusa Paul Pogba je najnovijom izjavom potvrdio koliko visoke ambicije ima u karijeri.

Francuz je ove sedmice proslavio još jednu titulu sa Starom damom, a i u ovoj sezoni je bio jedan od predvodnika Juventusa na putu ka osvajanju Serije A.

"Mrzim gubiti i to je moj problem. Osvajanje trofeja me čini sretnim i snažnijim i nadam se da će u budućnosti biti još mnogo uspjeha", započeo je Pogba i dodao:

"Želim imati veliku karijeru i postati jedan od najboljih fudbalera ikada. Cilj mi je da postanem legenda poput Pelea i Maradone, pa čak i da budem bolji od njih. Treniram snažno i borim se svaki dan da postanem najbolji".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako ima tek 23 godine, Paul Pogba je u svojoj karijeri već osvojio četiri titule prvaka Italije, jedan Kup te po jedan Superkup Italije i Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi