Pogbin otac poručuje: Paul će izabrati novi klub

Potvrdio interes Reala

Pogbin otac poručuje: Paul će izabrati novi klub

Fudbaler Juventusa Paul Pogba bi ovog ljeta lako mogao promijeniti sredinu.

O tome je za jednu italijansku TV stanicu govorio otac popularnog fudbalera Fassou Antoine Pogba, koji je poručio da će njegov sin biti slobodan da sam donese ovu važnu odluku.

"Tačno je da se za mog sina interesuju Real Madrid i Manchester United. Od njega tražimo samo da igra u nekom velikom klubu, što će svakako biti slučaj. Već jeste", rekao je Pogbin otac, te dodao:

"U ostalo se nećemo miješati. Pogba je slobodan da sam donese odluku o svom novom klubu. Da li je bilo kontakta od strane Real Madrida? Jeste".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paul Pogba je u Juventus stigao 2012. godine kao slobodan igrač, a njegova vrijednost se sada procjenjuje na više od 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi