Pogledajte deset najboljih golova Tottija u dresu Rome
Foto: EPA

Kralj Rima završava karijeru

Pogledajte deset najboljih golova Tottija u dresu Rome

E. Čaušević

Legendarni Francesco Totti sutra igra svoju posljednju utakmicu u dresu Rome jer je odlučio da će na kraju ove sezone završiti svoju igračku karijeru.

Roma je ovu sedmicu posvetila svom najboljem igraču svih vremena koji je cijeli svoj igrački vijek proveo u dresu Vučice. Totti je debitovao za rimski klub davne 1993. godine, a nakon 24 godine odlučio je da je vrijeme za penziju iako mnogi misle da Kralj Rima još uvijek ima šta za ponuditi.

Olimpico će sutra sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer svi žele vidjeti Tottija na sceni po posljednji put. Roma u okviru posljednjeg kola Serije A dočekuje Genovu i navijači rimskog kluba se nadaju da će Luciano Spalletti dati šansu legendi ovog kluba od prve minute.

Roma je tokom sedmice na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavila mnoga videa u čast Kralja Rima. Jedan u nizu je i video sa deset najboljih pogodaka Tottija u dresu Rome, a iste možete s uživanjem pogledati u videoprilogu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi