Foto: Screenshot

Sudija prekinuo utakmicu

Pogledajte divljanje navijača Budućnosti iz Podgorice

E. Čaušević

Veliki derbi između Budućnosti i Mladosti koji se jučer igrao u Podgorici prekinut je zbog divljanja domaćih navijača.

Navijači Budućnosti su bili nezadovoljni igrom svoje ekipe i rezultatom jer su gosti vodili sa 1:0, pa su na sjevernoj tribini napravili nekoliko incidenata. Sve je kulminiralo kada su počeli paliti stolice nakon čega je delegat zatražio da se tribina isprazni.

Spiker na stadionu je poručio navijačima da moraju napustiti tribinu kako bi se meč nastavio, a kada oni to nisu željeli uraditi sudija je prekinuo utakmicu. Meč će najvjerovatnije biti registrovan rezultatom 3:0 za Mladost, te će Budućnost pored toga biti naknadno kažnjena.

U videoprilogu pogledajte šta se jučer dešavalo na tribini gdje su najvatreniji navijači Budućnosti popularni Varvari, te zašto je utakmica prekinuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi