Pogodak Pere Ivetića u trijumfu Kopera

Pogodak Pere Ivetića u trijumfu Kopera

Fudbaleri Kopera uspješno su otvorili novu sezonu u Prvoj ligi Slovenije. Klub koji u posljednje vrijeme niže uspjehe na evropskoj sceni i u domaćem prvenstvu krenuo je superiorno, a danas su ostvarili trijumf na gostovanju kod novajlije Radomlja rezultatom 2:1. 

Koper je dva minuta prije kraja prvog poluvremena poveo sa 1:0, a pogodak je postigao bh. internacionalac Perica Ivetić. U nastavku, nakon samo četiri minuta za 0:2 pobrinuo se Stromajer.

Počasni pogodak za domaćina postigao je Gregoric šest minuta prije kraja. Ivetić je zamijenjen deset minuta prije kraja, Čovilo je ušao u samom finišu, dok je Galešić danas odmarao i nije ulazio sa klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.