Pojačanje za Everton, Bolasie se vratio treninzima

Nakon duge pauze

Pojačanje za Everton, Bolasie se vratio treninzima

Reprezentativac Konga Yannick Bolasie nakon nešto manje od godinu dana pauze vratio se treninzima Evertona.

Bolasie je zadobio strahovitu povredu koljena 4. decembra u ligaškom meču protiv Manchester Uniteda i od tada je počela njegova agonija, a kako prenose britanski mediji, poslije višemjesečne pauze vratio se treninzima. 

S obzirom da se Everton nalazi u ogromnim problemima uslijed serije loših rezultata, nema sumnje da će Bolasijev povratak predstavljati pravo pojačanje za ekipu Davida Unswortha.

Trenutno nije poznato kada bi se tačno Bolasie mogao vratiti premierligaškim mečevima. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Bolasie je u redove Evertona stigao u ljeto 2016. godine iz Crystal Palacea. Prethodno je igrao za Bristol City, Plymouth Argyle, Florianu... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije