Pojavio se klub koji želi Tottiju ponuditi ugovor
Foto: EPA

"Ludi" plan Pescare

Pojavio se klub koji želi Tottiju ponuditi ugovor

E. Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, nalazi se u centru pažnje prethodnih sedmica u Italiji jer mnogi vjeruju da igra svoju posljednju sezonu.

Kako stvari stoje Totti će posljednju utakmicu u dresu Rome odigrati 28. maja kada na Olimpico stiže Genova. Interes za ovu utakmicu je ogroman, a stadion je gotovo rasprodan. Svi žele gledati Tottija na sceni po zadnji put iako Kralj Rima još uvijek nije zvanično potvrdio da će na kraju ove sezone okačiti kopačke o klin.

Međutim, zanimljiva informacija pojavila se u italijanskim medijima ovog jutra. Naime, čelnici Pescare žele pokušati dovesti Tottija na jednu sezonu. Pescara je ove sezone najlošiji tim u Seriji A i jasno je da će se naredne godine ova ekipa takmičiti u Seriji B.

Pescara želi pokušati dovesti Tottija kako bi ih legendarni igrač već naredne godine vratio u društvo najbolji. Iz ovog kluba su poručili da su spremni ponuditi jednogodišnji ugovor Tottiju i obećali su mu da će biti standardan. Međutim, bit će potrebno pravo čudo da se to ostvari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti se nikada ne bi trebao penzionisati. Ja sam navijač Juventusa, ali Totti je Totti. Bilo bi spektakularno da dođe igrati za Pescaru i vrati ovaj tim u Seriju A", rekao je Antonio Razzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi