"Pokazao sam u derbiju koliko mi je stalo do kluba"
Foto: EPA

Mandžukić o Atleticu

"Pokazao sam u derbiju koliko mi je stalo do kluba"

M. Šljivak

Mario Mandžukić je proteklog ljeta stigao u Atletico Madrid iz minhenskog Bayerna.

Njegovo dovođenje se pokazao kao pravi potez uprave aktuelnog prvaka Španije, ali usprkos sjajnim igrama, španski mediji su hrvatskog napadača često selili u druge ekipe.

Spominjali su se najviše engleski timovi Manchester City i Arsenal. Međutim, Mandžukić tvrdi da ne ide nigdje i da je sretan u Madridu.

"Već sam u velikom timu. Nikad nisam razmišljao da napustim Atletico. Sretan sam ovdje i mediji pretjeruju u pisanju kako to nisam. Svi su mogli vidjeti u derbiju koliko mi je stalo do Atletica", rekao je hrvatski napadač.

Mandžukić je ove sezone postigao 19 golova u 30 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.