"Pokušat ćemo dovesti Dybalu"

Sportski direktor Intera

"Pokušat ćemo dovesti Dybalu"

Čelnici milanskog Intera pokušat će svoje redove u nadolazećem prijelaznom roku pojačati sa Paulom Dybalom. 

To je nakon gradskog derbija sa Milanom potvrdio i sportski direktor Intera Piero Ausilio, koji je svjestan da će bitku za potpis argentinskog fudbalera morati voditi sa nekoliko klubova.

"Zapazili smo Dybalu dok je još igrao drugu argentinsku ligu, ali tada još nije bio spreman za Inter. Sada je pravi igrač. Bit će velika borba za njega, ali ćemo pokušati. Nemamo se što skrivati, svi pričaju o Dybali. Najvažniji će biti razgovor s predsjednikom Palerma Maurizija Zamparinijem", riječi su Ausilio. 

Dybala je ove sezone u dresu Palerma zabio 13 golova u Seriji A, a upisao je i deset asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.