Pola tuceta golova u mreži Šunjićevog Kubana

Armejci razbili Kuban na svom terenu

Pola tuceta golova u mreži Šunjićevog Kubana

CSKA Moskva danas je na svom terenu u okviru 10. kola ruske Premijer lige dočekala Kuban Krasnodar i ispratila goste kući sa šest golova u mreži. 

Domaćin je do prvog gola došao u 13. minuti susreta, a strijelac je bio Musa nakon asistencije Eremenka. Samo pet minuta kasnije Milanov je u ulozi asistenta, a mrežu Kubana zatresao je Eremenko. Sa tim rezultatom otišlo se na odmor. 

Na gol Moskovljana u drugom poluvremenu čekalo se do 70. minute. Sopstvenu mrežu prvo je zatresao Armas, a minutu kasnije mrežu Kubana zatresao je Musa. 

Konačnih 6:0 postavio je Doumbija u 85., odnosno 90. minuti susreta. Toni Šunjić odigrao je svih 90 minuta u porazu svoje ekipe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.