Poljud u iščekivanju: Sušića sada sele u Belgiju

Pišu tamošnji mediji

Poljud u iščekivanju: Sušića sada sele u Belgiju

Čelnici Anderlechta u potrazi za veznim fudbalerom, a na radaru se navodno nalazi naš Tino Sven Sušić.

Naš reprezentativac je već četiri godine u Hajduku i jedan je od najboljih u splitskom klubu, a o njegovoj prodaji u inostranstvo se špekuliše u svakom prijelaznom roku. Naredni klub koji je, navodno, zainteresovan je Anderlecht. 

Belgijski mediji pišu da je Anderlecht etiketirao Sušića kao idealnu zamjenu za veznjaka Dennisa Praeta koji je otišao u Sampdoriju, a koliko u cijeloj priči ima istine, saznat će se vrlo brzo. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Sušić je dobro poznato ime u Belgiji obzirom da je ranije bio član tamošnje U19 reprezentacije, te omladinskih selekcija Standarda, Visea i Genka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi