Ponašanje Witsela je krajnje neprofesionalno

Zaboravio ko ga plaća

Ponašanje Witsela je krajnje neprofesionalno

Zenit je u posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka stopirao transfer Axela Witsela u Juventus. 

Belgijski fudbaler je bio dogovorio sve sa Juventusom. Otputovao je u Torino i u hotelskoj sobi čekao ljekarske preglede i potpis za Juve, međutim na kraju je uslijedio poziv da Zenit nije pronašao zamjenu i da je transfer stopiran. 

Witsel je danas bijesan i prema riječima bivšeg Zenitovog fudbalera Yurija Zeludkova igra daleko ispod nivoa na početku nove sezone u Rusiji.

"Oni ga nisu prodali u Juventus i sada igra katastrofalno. On izađe na teren, uključi štopericu i čeka Novu godinu kako bi mogao da ode. Samo ga pogledajte kako igra. Ne znam zašto ga forsiraju", kazao je Zeludkov i dodao:

"Neka mu Bog pomogne. Vidi se da nije više sretan u Zenitu, pa neka ide gdje mu je volja", dodao je. 

Da će Witsel obnoviti pregovore s Juventusom potvrđuje i to što je nedavno izjavio da je torinski klub njegova budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije