"Poniženi" Griezmann primoran čistiti Mbappeove kopačke
Foto: Screenshot

Sjajan potez mladog fudbalera PSG-a

"Poniženi" Griezmann primoran čistiti Mbappeove kopačke

Reprezentaciju Francuske u utorak očekuje prijateljski susret protiv Njemačke, pa se Trikolori užurbano pripremaju za ovaj fudbalski spektakl.

U kampu reprezentacije Francuske očigledno vlada odlična atmosfera, a izabranici Didiera Deschampsa se odično zabavljaju tokom treninga.

Tako su kamere zabilježile zanimljivu situaciju tokom jednog od treninga Francuza, a glavni akteri su bili mladi fudbaler PSG-a Kylian Mpabbe i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann.

Francuski fudbaleri su se, naime, okupili na sredini terena kako bi odigrali partiju "ševe". Antoine Griezmann je pokušavao prekinuti dodavanja svojih saigrača, a onda mu je Mbappe uspio probaciti loptu kroz noge, što je izazvalo oduševljenje među francuskim reprezentativcima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nakon sjajnog poteza, Griezmannu je ostalo jedino da "očisti" kopačke telentovanog fudbalera PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi