"Ponosan sam što igram u Laziju jer je to simbol Rima"

Antonio Candreva

"Ponosan sam što igram u Laziju jer je to simbol Rima"

Jedan od najboljih fudbalera Lazija je u izjavi za italijanske medije istakao je da je veoma sretan u nebeskoplavom dresu.

"Naporan je proces da postaneeš igrač. Moraš mnogo toga žrtvovati da bi ostvario svoje snove, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Bitno je pokazati odanost i profesionalizam, a van terena ne pretjerivati u izlascima, opijanju i pušenju", rekao je Candreva, koji se potom osvrnuo na Lazio:

"Kada sam došao u Rim imao sam problema da se snađem, ali se sada osjećam kao kod kuće. Čast je nositi ovaj dres i ponosan sam zbog toga što sam ostvario svoj san. Lazio je simbol ovoga grada".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.