Nainggolan: Konzumiram cigarete i nikad se ne skrivam

Razočaran što nije dobijao poziv

Nainggolan: Konzumiram cigarete i nikad se ne skrivam

Piše: E. Čaušević
Reprezentacija Belgije u subotu na domaćem terenu u Briselu dočekuje Grčku u derbiju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Tri sata ranije Bosna i Hercegovina u Zenici dočekuje Gibraltar, dok će derbi odigrati Belgija i Grčka, a sigurno da ćemo s nestrpljenjem čekati rezultat iz Brisela, a na spisku selektora Martineza našao se i Radjja Naingolan koji je povratnik u reprezentaciju.

Naime, Marrtinez na neka ranija okupljanja nije zvao sjajnog veznjaka Rome, a inostrani mediji su tvrdili da ne računa na njega zbog toga što Nainggolan konzumira cigarete.

Nakon današnjeg treninga Nainggolan se obratio belgijskim medijima

"Nije me sramota jer cigarete pušim odavno i nikad se ne skrivam. Znam da bi trebao biti dobar primjer jer imam djecu, ali ja sam samo fudbaler i radim svoj posao. Svi znaju da konzumiram cigarete i ne želim da se krijem. Razočaran sam što me nije zvao nakon dobrog Evropskog prvensrva. Ja sam osoba koja uvijek kaže šta misli i ne krijem da sam razočaran. Selektor je imao razloge za to, ali ja više ne mislim o tome i trebamo gledati prema naprijed, rekao je Nainggolan.


Statistika 16/17

Tim Takm. U S ŽK ŽCK CK G
Roma Međunarodno kluboviEL 10 7 2 0 0 1
Roma ItalijaCOI 0 0 1 0 0 2
Roma ItalijaSEA 31 30 2 0 0 9
Belgija MeđunarodniEPK 9 9 0 0 0 2
Belgija MeđunarodniEurop... 5 4 0 0 0 2
Puna statistika