Nainggolan: Konzumiram cigarete i nikad se ne skrivam

Razočaran što nije dobijao poziv

Nainggolan: Konzumiram cigarete i nikad se ne skrivam

E. Čaušević

Reprezentacija Belgije u subotu na domaćem terenu u Briselu dočekuje Grčku u derbiju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Tri sata ranije Bosna i Hercegovina u Zenici dočekuje Gibraltar, dok će derbi odigrati Belgija i Grčka, a sigurno da ćemo s nestrpljenjem čekati rezultat iz Brisela, a na spisku selektora Martineza našao se i Radjja Naingolan koji je povratnik u reprezentaciju.

Naime, Marrtinez na neka ranija okupljanja nije zvao sjajnog veznjaka Rome, a inostrani mediji su tvrdili da ne računa na njega zbog toga što Nainggolan konzumira cigarete.

Nakon današnjeg treninga Nainggolan se obratio belgijskim medijima

"Nije me sramota jer cigarete pušim odavno i nikad se ne skrivam. Znam da bi trebao biti dobar primjer jer imam djecu, ali ja sam samo fudbaler i radim svoj posao. Svi znaju da konzumiram cigarete i ne želim da se krijem. Razočaran sam što me nije zvao nakon dobrog Evropskog prvensrva. Ja sam osoba koja uvijek kaže šta misli i ne krijem da sam razočaran. Selektor je imao razloge za to, ali ja više ne mislim o tome i trebamo gledati prema naprijed, rekao je Nainggolan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi