Ponovo napravio haos: Cassano napustio Veronu nakon 15 dana

Ovaj put ne ide u penziju

Ponovo napravio haos: Cassano napustio Veronu nakon 15 dana

E. Čaušević

Iskusni italijanski napadač Antonio Cassano prošle sedmice našao se u centru pažnje kada je objavio da ide u penziju, a nekoliko sati nakon toga se predomislio.

Cassano je odlukom da završi svoju igračku karijeru šokirao navijače i upravu Verone, ali je svega nekoliko sati nakon toga objavio da se predomislio. Međutim, Cassano je danas ponovo u centru pažnje jer je i zvanično postao slobodan igrač.

Verona je potvrdila na svojoj zvaničnoj stranici da Cassano više nije igrač ovog kluba iako je tek prije 15 dana potpisao ugovor. Ipak, ovaj put Cassano nije najavio kraj karijere, a mediji u Italiji prenose da je veoma blizu da potpiše za Genovu.

"Nemam namjeru da napustio fudbal, ali jednostavno se ne osjećam kako treba u Veroni. U dobroj am formi jer sam već 15 dana na pripremama, no psihički nije bilo to kako treba. Hvala Veroni na svemu što su učinili za mene", poručio je Cassano.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi