Ponuda Cityja koju Arsenal teško da može odbiti

City se uključio u trku za Čileancem

Ponuda Cityja koju Arsenal teško da može odbiti

D. Rakanović

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez kako stvari stoje napustiće ekipu Arsenala ovog ljeta.

Čileanac odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora sa Arsenalom, stavljajući Topnike u loš pregovarački položaj s obzirom da mu je ostala samo jedna godina ugovora. 

Manchester City se pridružio Chelseaju, Bayernu i PSG-u u trci za Čileanca, a čelnici Građana vjeruju da mogu uspješno završiti ovaj transfer. 

Kako piše Daily Mirror, City se sprema napraviti prvu zvaničnu ponudu za 28-godišnjeg igrača. 

Čelnici Cityja očekuju da će vrijednost transfera biti blizu 50 miliona funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova cijena zgleda dobro za današnje tržište, posebno jer se Sanchez pokazao kao jednim od najboljih igrača u Evropi prošle godine. 

Podsjetimo, on je prošle sezone sa Arsenalom osvojio FA Cup, a u sezoni je ukupno odigrao 51 utakmicu i postigao je 30 golova.  

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi