Ponuda za Benzemu u Realu označena kao sramotna
Foto: EPA

Arsenal nudio premalo

Ponuda za Benzemu u Realu označena kao sramotna

M. Šljivak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez označio je ponudu Arsenala za Karima Benzemu kao sramotnu.

Kako navode španski mediji, Topnici su poslali ponudu Kraljevima za francuskog napadača, a ona je iznosila 40 miliona funti.

Međutim, predsjednik španskog velikana Florentino Perez je poslao negativan odgovor rukovodstvu londonskog tima i ponudu je označio kao sramotnom.

Iako Benzema ne blista u dresu Reala, Perez smatra kako je on još uvijek jedan od najboljih napadača svijeta i da je njegova vrijednost mnogo veća od ponuđenih 40 miliona funti.

Benzema je član Reala postao 2009. godine. Ugovor je produžio krajem septembra i vezan je  za Kraljeve do 2021. godine. Međutim, konstantno se povezuje sa odlaskom iz kluba što je Arsenal pokušao iskoristiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je Francuz postigao samo četiri gola u 14 odigranih susreta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi