Poraz od Rome poremetio sve planove Juventusa
Foto: EPA

Odgodili proslavu titule

Poraz od Rome poremetio sve planove Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa poraženi su proteklog vikenda na gostovanju protiv Rome (3:1) u meču 36. kola italijanske Serije A.

Juventusu je u Rimu bio dovoljan i bod da osigura odbranu naslova prvaka Italije, ali je Roma na kraju slavila sa 3:1. To je značilo da je slavlje Stare dame odgođeno, a poraz od Vučice poremetilo je sve planove čelnika kluba iz Torina.

Italijanski mediji prenose da je Juve organizovao veliku proslavu titule za ovaj vikend kada u Torino stiže Crotone. Ipak, čelnici kluba su pauzirali sve jer su očekivali da će utakmica protiv Crotonea biti više revijalnog programa. Ipak, Crotone dolazi na gostovanje po pobjedu jer im je svaki bod zlata vrijedan u borbi za opstanak.

Navodno, Juve je odgodio proslavu titule koja je trebala biti najveća od svih u historiji kluba. Pred meč navijače na stadionu trebao je zabavljati poznati muzičar Eros Ramazzotti, a nakon toga su igrači u otvorenom autobusu trebali kružiti Torinom. No, čini se da će morati malo pričekati na sve to.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi