Porodica Bonucci izložena brutalnim prijetnjama
Foto: EPA

Žestoke uvrede

Porodica Bonucci izložena brutalnim prijetnjama

M. Šljivak

Vijest dana u svijetu fudbala je prelazak Leonarda Bonuccija iz Juventusa u Milan.

Sjajni 30-godišnji fudbaler je večeras postao službeno član Rossonera s kojima je dogovorio petogodišnju saradnju.

Ekipa Juventusa još uvijek se nije oglasila povodom odlaska standardnog člana ekipe, ali su zato navijači Bianconera putem društvenih mreža iskalili sav svoj bijes.

Tako porodica novog fudbalera Milana trpi užasne uvrede. Supruga i djeca su izloženi žestokim napadima. Prijeti se silovanjem njegove supruge Martine Maccari, a na udaru je i Bonuccijev sin, koji je prošle godine bio teško bolestan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oni su izloženi zaista brutalnim prijetnjama i psovkama i sigurno je da bi na kraju i istražni organi mogli imati posla u ovoj slučaju.

Podsjetimo, Bonucci je na veliko iznenađenje nakon sedam godina napustio Juventus, koji je za njegove usluge inkasirao 40 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti