Porodica Glazers želi vratiti Cristiana Ronalda u United

Još jedna transfer bomba ili?

Porodica Glazers želi vratiti Cristiana Ronalda u United

Vlasnici Manchester Uniteda ozbiljno planiraju vratiti Cristiana Ronalda na Old Trafford, pišu inostrani mediji.

O tome koliko je Portugalac važan igrač za Real Madrid suvišno je i govoriti, ali se u Manchester Unitedu potajno nadaju da bi upravo oni mogli biti ti koji će iskoristiti Ronaldovu ne toliko blistavu situaciju u kraljevskom klubu.

Najbolji fudbaler svijeta je ove sezone postigao 34 gola u 23 utakmice, ali je posljednji od njih viđen prije tačno 25 dana što je prilično zabrinjavajuće kada se u obzir uzme to koliko je Portugalac mjesecima bio ubojit.

Porazi od Atletico Madrida, kritike navijača na njegov račun ali i sporna rođendanska zabava ugrozile su Ronaldov kraljevski status u kraljevskom klubu, barem se tako nadaju na Old Traffordu.

Nije tajna da bi tamo vrlo rado željeli vidjeti svog bivšeg igrača kojeg su 2009. prodali Realu za 80 miliona funti. Sada ga žele vratiti za približno istu svotu novca koju namjeravaju ponuditi Real Madridu za usluge njihove prve zvijezde.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je još uvijek izuzetno popularan među navijačima Manchester Uniteda koji sanjaju njegov povratak, a ni Ronaldo ne krije da još uvijek gaji određene simpatije prema tom klubu.

Teško je vjerovati da bi Real Madrid zaista bio spreman na prodaju Portugalca, ali nikad se ne zna. Porodica Glazers, u čijem je vlasništvu slavni engleski klub, prilično ambiciozno ulazi u ovaj projekat a šta će od svega biti, ostaje da se vidi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.