Portov tragičar se oglasio s porukom za navijače

Tellesu nije lako

Portov tragičar se oglasio s porukom za navijače

Fudbaler Porta Alex Telles bio je tragičar svog kluba u susretu sa Juventusom (0:2).

Ovaj defanzivac je ekspresno dobio dva žuta kartona zbog čega je svoje fudbalere na terenu ostavio na cjedilu već nakon 27 minuta igre i tako olakšao Juventusu put do rutinske pobjede.

Tellesu nakon utakmice nije bilo lako, pa se odlučio oglasiti na društvenim mrežama gdje je napisao poruku za navijače Porta, koje je zamolio za oprost.

"Niko ne može znati kako se sada osjećam i kako mi je teško. Fudbal je takva igra da se nekada sve promijeni u samo nekoliko sekundi. Pogriješio sam i znam da sam kriv, ali molim navijače Porta da me nastave podržavati. Izvinjavam se", započeo je Telles, te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svojim igračima čestitam na velikoj borbi do kraja utakmice, a ja ću dati sve od sebe da se opravdam za ovo što sam napravio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi