Portugal bez Pepea protiv Srbije

Povrijedio se

Portugal bez Pepea protiv Srbije

Teme:

Portugal će večeras u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odmjeriti snage sa Srbijom, a selektor Fernando Santos neće moći računati na defanzivca Pepea. 

Fudbaler Real Madrida još uvijek se oporavlja od povrede koju je zaradio u duelu sa Barcelonom, pa će tako umjesto njega za poziciju stopera konkurisati Carvalho i Alves. 

"Pepe je fantastičan profesionalac. On je tokom nedjelje pokušao da se oporavi od povrede, ali nažalost nije uspio i neće biti u sastavu protiv Srbije", rekao je Santos. 

Iako još uvijek nije poznato o kakvoj povredi je riječ, portugalski mediji špekulišu da se radi o povredi butnog mišića. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.