"Poruka koju mi je Conte poslao pokazuje kakav je čovjek"
Foto: EPA

Costa o Conteu

"Poruka koju mi je Conte poslao pokazuje kakav je čovjek"

M. Šljivak

Napadač Chelseaja Diego Costa još uvijek se nije vratio u London.

Iako mu je klub naredio da se mora pojaviti u klubu, španski fudbaler je to odbio, jer namjerava da potpiše za Atletico Madrid.

Poznato je da je menadžer Plavaca Antonio Conte SMS porukom na početku sezone Costi javio da ne računa na njega, a rođeni Brazilac koji je već dva mjeseca na odmoru, ponovo je komentarisao činjenicu da ga je na takav način italijanski stručnjak otpisao:

"Bio je to trenutak bijesa i to pokazuje kakva je on osoba", rekao je Costa, te je dodao:

"Osjećao sam se poniženo nakon toga. Uvijek sam želio licem u lice razgovarati s trenerom i rukovodstvom kluba. Nikad im nisam slao poruke", istakao je Costa.

Ponovio je da samo želi u Atletico Madrid.

"Ja znam gdje želim i to sam jasno rekao. Zaljubljen sam u Madrid, Španiju i klimu tamo. Na čekanju sam", dodao je sjajni napadač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diego Costa je prethodne tri godine nosio dres tima sa Stamford Bridgea, a došao je u pravo iz Atletica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi