Poruka na nebu govori šta navijači hoće od Wengera

Arsene, gledaj u nebo

Poruka na nebu govori šta navijači hoće od Wengera

U posljednje vrijeme navijači Arsenala čine sve kako bi Arsene Wenger nakon 20 godina napustio klub. 

Navijači londonskog kluba najviše zamjeraju Wengeru što je posljednju titulu osvojio prije 13 godina, a 'ulje na vatru' dodatno je dolio jučerašnji poraz od WBA kojim je Arsenal pao na peto mjesto i ugrozio borbu za Evropu. 

Tokom jučerašnje utakmice navijači Arsenala su na spektakularan način poslali poruku Wengeru. Naime, dok se utakmica igrala, nad Birminghamom je prolazio laki avion s porukom: "Nema novog ugovora, Wengeru odlazi." 

Nakon posljednjeg poraza novinari su upitali Wengera da li odlazi na kraju sezone, no on je ostao tajnovit. Rekao je kako je donio odluku, ali niko ne zna koju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znam šta ću napraviti u budućnosti i o tome ću vas ubrzo obavijestiti. Vidjet ćete sve", rekao je Wenger, koji će u narednim danima donijeti konačnu odluku.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije