Posebne kopačke za Marca Verrattija

Verratti u posebnom izdanju

Posebne kopačke za Marca Verrattija

M. Šljivak

Italijanski fudbaler Marco Verratti imaće posebne kopačke tokom vikenda u velikom francuskom derbiju Marseillea i PSG-a.

Ovaj sjajni veznjak bi mogao biti jedan od glavnih protagonista velikog derbija, a u njemu će nastupiti sa potpuno novim kopačkama. 

Verratti je zaštitno lice kompanije Puma, koja mu je odlučila dostaviti posebne kopačke i to u bojama PSG-a. Ove posebno dizajnirane kopačke nose naziv Puma Evotouch i posebno su izrađene za Verrattija i  meč protiv velikog rivala. 

Pored izuzetno zanimljivog dizajna, na njima je napisan i naziv derbija "Le Classique", moto PSG-a "Fluctuat nec mergitur", a kopačke su iz serije Derby Fever.

Ove kopačke će biti dostupne i u prodaji, ali tek nakon utakmice Marseillea i PSG-a i prvog nastupa Verrattija u njima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Biće svakako veoma zanimljivo vidjeti italijanskog fudbalera u specijalno dizajniranim kopačkama i vidjećemo hoće li mu donijeti sreću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi