Posebni u svom stilu: Sudije su obavile odličan posao
Foto: EPA

Ironičan nastup Josea Mourinha

Posebni u svom stilu: Sudije su obavile odličan posao

M. Šljivak

Chelsea je posustao u trci za titulu porazom od Sunderlanda (2:1) na Stamford Bridgeu. Gosti su do pobjede stigli u 82. minuti golom s bijele tačke, a novinarima se nakon meča obratio menadžer Plavaca Jose Mourinho.

Posebni je čestitao svojim saigračima i Sunderlandu, a potom je pohvalio i suđenje.

"Čestitam mojim igračima. Učinili su sve da dođu do pobjede, od prve do zadnje sekunde. S druge strane, čestitam Sunderladnu na pobjedi. Nije bitan način na koji su došli do pobjede, došli su do važnih bodova i moram im čestitati", istakao je Mourinho, koji je nastavio...

"Moram čestitati i Mikeu Deanu. Sudio je zaista fantastično i mislim da im menadžeri moraju čestitati nakon dobrog suđenja. Također, čestitam i Mikeu Rileyu, koji je šef sudija. Ono što rade tokom cijele sezone je fantastično. Naročito odlično sude u mečevima koji odlučuju titule", rekao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.