Poslali zvaničnu ponudu: Inter dovodi pojačanje iz Španije?
Foto: EPA

Klub s Meazze želi Correu

Poslali zvaničnu ponudu: Inter dovodi pojačanje iz Španije?

E. Čaušević

Inter će ovog ljeta napraviti čistku u igračkom kadru, a italijanski klub je već najavio da će biti novih pojačanja u ovom prelaznom roku.

Nekadašnji prvak Evrope već nekoliko godina igra neprepoznatljivo i nalazi se u sredini tabele Serije A. Čelnici kluba s Meazze najavili su da je neophodno da se napravi rez što se tiče igračkog kadra i sigurno je da će ovog ljeta biti dosta odlazaka, ali i dolazaka u Interu.

Španski mediji prenijeli su danas da je Inter poslao zvaničnu ponudu za ofanzivnog fudbalera Atletico Madrida, Angela Correu. Marca piše da Inter želi 22-godišnjeg Correu koji se nalazi na listi želja novog trenera ovog kluba Luciana Spallettija.

Inter je poslao zvaničnu ponudu za ovog fudbalera i spreman je platiti 23 miliona eura. Poznato je da Atletico ne može dovoditi nove igrače ovog ljeta zbog suspenzije i jasno su poručili da će prodati samo dvojicu igrača, a to su Correa i Vietto. Correa je u dresu Atletica odigrao 47 utakmica i postigao je osam golova uz 11 asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi