Posljednji pokušaj Barce da zadrži Neymara
Foto: EPA

Spremni kupiti Coutinha zbog Neymara

Posljednji pokušaj Barce da zadrži Neymara

M. Šljivak

Ekipa Barcelone u velikom je strahu od gubitka brazilske zvijezde Neymara.

Proteklih dana evropski mediji mnogo pišu o prelasku fantastičnog napadača u redove PSG-a i to u transferu koji bi vrijedio oko 220 miliona eura.

Navodno je Neymar već i dogovorio uslove sa francuskim timom, ali u katalonskom klubu i dalje čine sve kako bi ga zadržali.

Tako su spremni i da u klub dovedu Neymarovog prijatelja, fudbalera Liverpoola Philippea Coutinha i navodno su spremni da Redsima ponude 90 miliona eura za ovog fudbalera.

Na taj način bi pokušali zadržati Neymara, a dobili bi i još jednog fantastičnog fudbalera u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coutinho se već ranije povezivao s dolaskom na Nou Camp, ali službenih ponuda nije bilo.

Sigurno je da će do kraja ljeta biti veoma vruće u "slučaju Neymar", koji bi mogao ponijeti titulu najskupljeg fudbalera svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi