Postigao četiri gola, a onda sam sebe povrijedio

A bio je u vrhunskoj formi...

Postigao četiri gola, a onda sam sebe povrijedio

D. Vejo

Bayer Leverkusen danas je ostao bez jednog od boljih fudbalera, koji se nalazio u sjajnoj formi.

Riječ je o 22-godišnjem Fincu Jealu Pohjanpalu koji je danas tokom treninga zadobio ozbiljnu povredu. Za istu, kriv je i sam. Naime, on je tokom trčanja polomio kost u stopalu, te je prelom konstantovan odmah od strane stručnog medicinskog tima, te je prema prvim prognozama predviđeno da mladog centarfora na terenu neće biti do kraja jesenjeg dijela prvenstva.

Ovo je veliki hendikepza Bayer, imajući u obzir da je Joel sjajno počeo sezonu. Na prve dvije utakmice Bundeslige gdje je šansu dobio sa klupe, postigao je čak četiri pogotka, što je govorilo da se nalazi u sjajnoj formi. 

Da li će povreda uzeti prevelik danak, ostaje da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi