Postignut dogovor: Destro u Milanu
FOTO: EPA

Prema pisanju italijanskih medija

Postignut dogovor: Destro u Milanu

A. Beganović

Mladi napadač Rome, Mattia Destro, do kraja sezone igrat će za Milano kao pozajmljen igrač.

Italijanski mediji javljaju da su čelnici Milana i Rome postigli dogovor, te će Destro do kraja sezone predvoditi napad Milana.

Roma će, prema pisanju italijanskih medija, za posudbu inkasirati 700.000 eura, a najvjerovatnije će Destro od ljeta i zvanično biti igrač Milana, koji će za njegov otkup rimskom klubu platiti 15 miliona eura.

Mladi napadač će na ljeto, ukoliko ne dođe do iznenadnog preokreta, s Milanom potpisati ugovor do 2020. godine, a po sezoni će zarađivati 2.5 miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.