"Postoji razlog zbog kojeg me ne možete porediti s Suarezom"

Lukaku za engleske medije

"Postoji razlog zbog kojeg me ne možete porediti s Suarezom"

E. Čaušević

Romelu Lukaku je i ove sezone jedan od najboljih napadača u Engleskoj, te se ponovo špekuliše da će na kraju sezone napustiti Everton.

Lukaku je već nekoliko sezona glavni igrač Evertona, a svaki prelazni rok se spominje da bi mogao napustiti Goodison. Ipak, Belgijanac je odbijao mnoge ponude jer vjeruje da još uvijek nije vrijeme za veliki transfer.

Napadač Evertona prošlog ljeta imao je ponudu Bayerna i u jednom trenutku vjerovalo se da će svoju karijeru nastaviti u dresu prvaka Njemačke. U posljednje vrijeme mediji u Engleskoj ga porede sa Luisom Suarezom, ali je Lukaku dao zanimljiv komentar na tu temu.

"Teško nas je porediti u ovom trenutku. Meni je potrebno da igram na nivou Lige prvaka kao on i tek tada nas možete porediti. Sada je to malo glupo, ali ne krijem da volim čuti takve komplimente. U budućnosti želim da pokažem koliko mogu i nadam se da ću uspjeti u tome", rekao je napadač Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije