Potvrđeno: Chelsea doveo još jedno pojačanje

Bamford vraćen s posudbe

Potvrđeno: Chelsea doveo još jedno pojačanje

E. Čaušević
Teme:

U taboru Chelseaja ovih dana dešavaju se mnoge turbulencije koje je izazvao sukob Antonia Contea i Diega Coste.

Italijanski stručnjak je zbog toga ostavio Costu u Londonu, te nije bio u konkurenciji za današnji meč sa Leicesterom. Engleski mediji odmah su počeli špekulisati da će Costa napustiti Stamford Bridge, a u prilog tome ide i današnji potez čelnika londonskog kluba.

Naime, Chelsea je odlučio sa posudbe vratiti mladog napadača Patricka Bamforda koji je prethodnih šest mjeseci igrao u Burnleyju. Navijači Chelseaja ovaj potez protumačili su kao znak da bi Costa mogao napustiti klub.

"Patric Bamford je završio svoju posudbu u Burnleyju jer je Chelsea odlučio da ga vrati u svoje redove", potvrdili su danas iz Burnleyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 23-godišnji napadač nije se baš dobro proveo na svojoj posudbi jer nije bio efikasan kako se očekivalo. Bamford nije uspio da postigne gol na posljednje tri posudbe koje je proveo u Crystal Palaceu, Norwichu i Burnleyju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi