Potvrđeno: Neymar ne može igrati u El Clasicu
Foto: EPA

Ne mogu čekati konačnu odluku

Potvrđeno: Neymar ne može igrati u El Clasicu

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone večeras gostuju na Santiago Bernabeu gdje će odmjeriti snage protiv Real Madrida u velikom derbiju 33. kola španske La Lige.

Kataloncima je večeras u El Clasicu potrebna pobjeda kako bi bili i dalje u borbi za titulu prvaka Španije, dok Realu pobjeda olakšava put ka tituli. Španski mediji bili su iznenađeni jučer kada se na aerodromu pojavio Neymar koji je dobio tri utakmice suspenzije nakon crvenog kartona protiv Malage.

Ipak, u Barci su uložili žalbu i nadali su se da će Brazilac dobiti dozvolu da večeras zaigra u velikom derbiju. No, katalonski klub je jutros objavio da Neymar neće imati pravo nastupa u večerašnjoj utakmici jer više nemaju strpljenja da čekaju konačnu odluku. Navodno, njegovo mjesto u početnom sastavu zauzet će Paco Alcacer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi