Povratak iz penzije legendarnog napadača

Vieri se vraća u 44. godini života

Povratak iz penzije legendarnog napadača

Legendarni italijanski fudbaler Christian Vieri neočekivano je najavio povratak fudbalu!

Bivši fudbaler Intera, Juventusa, Milana, Lazija i mnogih drugih klubova odlučio je vratiti na teren i to u 44. godini života, sedam godina nakon što se oprostio od aktivnog bavljenja fudbalom.

Vieri je putem društvenih mreža poručio da je donio važnu odluku i da će karijeru oživiti u Kini, ali nije naveo ime kluba u kojem će nastupati.

Nekadašnji reprezentativac Italije je poručio da je prije pet mjeseci bio težak 101 kilogram i da je smršao deset kila. Kaže da mu je cilj smršati još dvije kile (do 89) i da će tada biti potpuno spreman.

Koliko je Vieri trenutno u stanju ponuditi jednom ozbiljnom klubu nismo sigurni, ali nam je jasno da će biti izuzetno dobro plaćen kako god i koliko god bude igrao.

U fotogaleriji možete pogledati kako danas izgleda Vieri, kojeg ćemo ponovo gledati na fudbalskim terenima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi