Povrede nastavljaju uništavati Reusovu karijeru
Foto: EPA

Nova povreda za fudbalera Dortmunda

Povrede nastavljaju uništavati Reusovu karijeru

Da nije bilo povreda, Marco Reus bi danas najvjerovatnije bio jedan od najboljih fudbalera na svijetu.

Međutim, zvijezda Borussije Dortmund koja je zbog problema sa povredama propustila i Svjetsko prvenstvo 2014. i Evropsko prvenstvo 2016. godine, nikako da dođe do svog maksimuma i bude potpuno fizički spremna.

Za navijače Borussije i Reusa stižu nove loše vijesti, jer je ovaj 27-godišnjak doživio povredu i na utakmici finala DFB Kupa.

Reus je odigrao samo 45 minuta finala protiv Frankfurta (2:1), a nakon utakmice je utvrđeno da je pokidao ligamente koljena, zbog čega će najvjerovatnije morati na dugu pauzu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marco Reus je i ove sezone imao ogromnih problema sa povredama zbog kojih je odigrao samo 17 utakmica u Bundesligi, a 24 ukupno.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi