Poziv s Jamajke oduševio sve navijače Uniteda

Javio se Usain Bolt

Poziv s Jamajke oduševio sve navijače Uniteda

E. Škorić

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt iznenadio je sve navijače Manchester Uniteda.

Nakon što je United ostvario jako tešku i vrijednu pobjedu nad Middlesbroughom (2:1) u 19. kolu engleske Premier lige, direktno u Manchester United TV stigao je poziv iz Jamajke.

"Usain s Jamajke", predstavio se Bolt na početku razgovora, a voditeljica je uzvratila: "Nije to Usain Bolt ili ipak jest?".

Jamajčanin je potvrdio da je on (kasnije i na Twitteru), te je potom komentarisao United, kazavši da je ovo sada onaj stari United i da je ovo bila velika utakmica, te da je jako sretan zbog Mourinha i igrača.

U studiju zvanične Unitedove televizije bili su u šoku, nisu u prvi mah vjerovali da se Bolt odvažio nazvati s Jamajke, ali on je očito preveliki navijač Crvenih vragova. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti