Poznat novi klub Bastiana Schweinsteigera?

Napokon bi se trebao skrasiti

Poznat novi klub Bastiana Schweinsteigera?

Bastian Schweinsteiger nije u planovima Josea Mourinha za ovu sezonu i pitanje je dana kada će napustiti Manchester United i pronaći novi klub.

Kako sada stvari stoje, donedavni kapiten reprezentacije Njemačke će se skrasiti u MLS-u. Otvoren interes za njega pokazao je FC Dallas, tačnije direktor ovog kluba Dan Hunt.

"Schweinsteiger je nevjerovatan fudbaler i bila bi nam velika čast kada bi došao u naš klub. Uvijek sam ga cijenio jer je rođeni pobjednik", rekao je Hunt.

Bastian Schweinsteiger je u svojoj bogatoj karijeri prije Manchester Uniteda nastupao za Bayern, u kojem je proveo svoje najbolje fudbalske dane.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi