Poznata nova destinacija Paca Alcacera?
Foto: EPA

Odlazi u Premiership

Poznata nova destinacija Paca Alcacera?

M. Šljivak

Napadač Barcelone Paco Alcacer mogao bi već u januaru napustiti Nou Camp.

Iako je plaćen više od 30 miliona eura 2016. godine, Paco se nije pokazao kao prava zamjena za Luisa Suareza, pa Barca traži zamjenu za njega.

Nova destinacija za Alcacera mogao bi biti Southampton. Engleski mediji tvrde da su Sveci ozbiljno zainteresovani za njegovo dovođenje i pokušaće posao završiti u januaru.

Paco bi bio idealno rješenje za napad tima Mauricija Pellegrina koji se ove sezone suočava sa veoma slabom završnicom. Southampton španskog napadača želi dovesti na posudbu do kraja sezone uz opciju kupovine na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alcacer je kao rasni golgeter stigao u redove katalonskog velikana. Ipak, za godinu i po je postigao svega šest golova, a ove sezone se jš uvijek nije upisao u strijelce.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi