Poznata Subićeva sudbina u Partizanu

Nije otputovao na pripreme

Poznata Subićeva sudbina u Partizanu

Aleksandar Subić nije u planovima beogradskog Partizana za sljedeću sezonu.

Po isteku posudbe u Slobodi ovaj defanzivac je trenirao sa Partizanom i čekao rasplet svoje situacije, međutim ispostavilo se kako ni novi trener Miroslav Đukić na njega ne računa. 

Ekspedicija srbijanskog prvaka otisnula se jutros put Moravskih Toplica, koje će u narednim danima biti baza u kojoj će se pripremati za novu sezonu, a na Đukićevom popisu od 24 fudbalera nije bilo mladog Subića. 

Ukoliko ne raskine ugovor, Subić će tako ponovo negdje na posudbu. Nije tajna da je Sloboda voljna da ga zadrži u svojim redovima, međutim 'u igri' za njegovo dovođenje su još Borac i Željezničar s čijim čelnicima je uspostavio kontakte. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U prošloj sezoni Subić je za tuzlansku Slobodu odigrao 22 prvenstvene utakmice. Postigao je pritom četiri pogotka i upisao pet asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi