Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zaria

Revanš meč prvog pretkola Evropske lige

Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zaria

E. Čaušević

U saradnji sa FK Sarajevo, SportSport.ba nagradio je vjerne čitatelje ulaznicama za utakmicu Sarajevo - Zaria.

Sarajevo u četvrtak na Koševu igra revanš utakmicu prvog pretkola Evropske lige protiv moldavskog kluba od 2 sati. U prvom meču Zaria je slavila sa 2:1, te će izabranici Mehmeda Janjoša pokušati nadoknaditi zaostatak i plasirati se u drugo pretkolo.

Da biste dobili jednu od četiri ulaznice za duel Sarajevo - Zaria bilo je potrebno da tačno odgovorite na nagradno pitanje: Ko je novi kapiten Sarajeva? Tačan odgovor je Marko Mihojević.

Ulaznice za ovaj meč dobili su: Nadir Kobašević, Elma Ligata, Edin Bušatlić i Rasim Belko. Karte se mogu preuzeti sutra od 8 do 20 sati uz pokaz identifikacionog dokumenta u fan shopu u prostorijama FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi