Poznati potencijalni rivali Želje i Širokog u 3. pretkolu

Danas izvlačenje parova

Poznati potencijalni rivali Želje i Širokog u 3. pretkolu

E. Čaušević

Bh. klubovi Željezničar i Široki Brijeg sinoć su odigrali prve mečeve drugog pretkola Evropske lige.

Željezničar je pred domaćim navijačima odigrao utakmicu bez golova protiv švedskog AIK-a, dok je Široki ostvario veoma dobar rezultat na gostovanju protiv Aberdeena odigravši 1:1. Revanši se igraju sljedeći četvrtak nakon čega će biti poznati putnici u treće pretkolo.

Danas će se održati izvačenje parova za treće pretkolo, a poznato je u kojim grupama se nalaze naši timovi, odnosno protiv koga bi mogli igrati u slučaju plasmana u treće pretkolo.

Željo je u grupi 5 i ukoliko prođe AIK može igrati protiv Zenita, Brage, Marseillea, Freiburga, Siona ili pobjednika duela Rabotnički - Dinamo Minsk. S druge strane, Široki je u grupi 4 i u slučaju plasmana u treće pretkolo može se sastati sa Gentom, Spartom Prag, Maritimom, Evertonom ili pobjednicima duela Astra - Zire i Apollon Limasson - Zaria.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi