Poznati sastavi Lazija i Rome

Spektakl na Olimpicu

Poznati sastavi Lazija i Rome

E. Čaušević

Fudbaleri Rome igraju večeras na Olimpicu veliki derbi protiv Lazija u okviru polufinala Kupa Italije.

U večerašnjoj utakmici ulogu domaćina ima Lazio, a sigurno je da nas čeka veliki spektakl iako se radi o kup utakmici. Roma se nalazi u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, ali i igrači Lazija najavili su da će dati maksimum večeras pred svojim navijačima.

Do početka utakmice na Olimpicu ostalo je još nešto manje od sat vremena, a oba trenera objavila su sastave. Ono što je najbitnije jeste da od prve minute večeras igra Edin Džeko, dok je Lulić suspendovan.

Lazio: Strakosha, Bastos, De Vrij, Wallace, Basta, Parolo, Biglia, Milinković-Savić, Lukaku, Anderson, Immobile.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Alisson, Rudiger, Fazio, Manolas, Peres, Paredes, Strootman, Emerson, Nainggolan, Salah, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi