Poznati učesnici Emirates Kupa

Poznati učesnici Emirates Kupa

M. Šljivak

Arsenal će kao i prethodnih sezona početkom augusta ugostiti tri ekipe na Emirates Kupu.

Pored Topnika još tri izuzetno jake ekipe će učestvovati na turniru koji se igra 2. i 3. augusta u Londonu.

Nakon što su učešće na ovom prestižnom turniru potvrdili Monaco i Benfica, večeras je svoje učešće objavila i španska Valencija.

Svaka ekipa na ovom turniru će igrati s dva rivala, a pored bodova za pobjedu i remi, ekipe na ovom turniru dobivaju bodove i za svaki postignuti pogodak.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Pobjednik iz prošle sezone je ekipa Galatasaraya, a najviše titula ima domaćin Arsenal, čak tri od šest izdanja ovog turnira.

Pored Galate i Arsenala turnir su još osvajali HSV i New York Red Bullsi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.