Poznato 30 putnika za Rusiju: Ostale su još dvije dileme
Foto: EPA

Kvalifikacije za SP

Poznato 30 putnika za Rusiju: Ostale su još dvije dileme

Piše: E. Škorić
Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrat će ukupno 32 reprezentacije, ostale su tek još dvije dileme.

Danska je večeras u Dublinu razbila Republiku Irsku sa 5:1 i zasluženo se priključila ostalim selekcijama koje su već osigurale plasman u Rusiju. Sada imamo 30 sigurnih putnika za Mundijal, ostaju još dvije dileme.

Podsjećamo, na Mundijalu su se domaćinu Rusiji priključili Brazil, Urugvaj, Argentina, Kolumbija, Meksiko, Kostarika, Panama, Iran, Južna Koreja, Japan, Saudijska Arabija, Nigerija, Egipat, Senegal, Tunis, Maroko, Belgija, Njemačka, Engleska, Španija, Poljska, Island, Srbija, Portugal, Francuska, a u baražu su SP izborili Hrvatska, Švicarsk,a Švedska i Danska.

Honduras i Australija igraju sutra u 10 sati nakon što je prvi meč baraža završen 0:0 i bolji ide na SP, dok se meč odluke igra i u ranim satima sa srijede na četvrtak u Peruu, gdje će gostovati Novi Zeland. I tu nije bilo golova u prvom duelu.

Australija i Peru su za sada ipak favoriti i bliže Rusiji, no najbolje da pričekamo. I sami ste mogli vidjeti kako je Švedska priredila senzaciju i izbacila Italiju u baražu s jednim postignutim golom.