Poznato gdje Ranieri želi nastaviti svoju karijeru

Njegov agent otkrio da već ima nekoliko ponuda

Poznato gdje Ranieri želi nastaviti svoju karijeru

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri na iznenađenje mnogih prošle sedmice dobio je otkaz na klupi Leicestera.

Čelnici aktuelnog prvaka Engleske odlučili su uručiti otkaz Ranieriju zbog loših rezultata u ovoj sezoni iako je prije samo devet mjeseci s ovim klubom osvajanje titule prvaka napravio veliku senzaciju. Ipak, čelnicima Lisica to očito nije bilo dovoljno pa su uručili otkaz italijanskom stručnjaku.

Iako je tek prije nekoliko dana Ranieri dobio otkaz već je dobio nekoliko ponuda za nastavak svoje karijere. Italijanskog stručnjaka želi nekoliko klubova iz Kine, ali i iz Serije A što je potvrdio njegov agent Steve Kutner.

"Već postoji veliki interes za njega iz Kine i Italije. Dobili smo nekoliko ponuda, ali ćemo ih sve najvjerovatnije odbiti. Njegov prioritet je da se vrati na trenersko mjesto nekog kluba u engleskoj Premier ligi. Dok se pruži prva prilika za to on će sigurno prihvatiti. No, kada će se to desiti ne možemo znati", rekao je Kutner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti