Poznato kada se Demba Ba vraća na teren

Otkrio agent fudbalera iz Senegala

Poznato kada se Demba Ba vraća na teren

Senegalski fudbaler Demba Ba doživio je nedavno stravičnu povredu noge.

Iako su prve prognoze govorile da bi ovaj sjajni napadač mogao čak završiti karijeru zbog ove povrede, to se ipak neće dogoditi.

Demba Ba je nedavno potvrdio da nema manjeru ići u penziju, a isto je danas rekao i njegov agent, koji je pokušao precizirati i mjesec u kojem bi se Ba trebao vratiti.

"Demba se osjeća bolje. Zna kakav problem ima, tibiju je slomio već prije deset godina, nije zabrinut zbog toga. Vratit će se jači nego ikad. U petak će ga operirati francuski kirurg. Vjerujemo da će na terenu biti u martu naredne godine", rekao je agent Alexandre Gontran.

Podsjetimo da Demba Ba trenutno nastupa u Kini i to kao član ekipe Shanghai Shenhue.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi