Poznato kome je Pogba posvetio pogodak u finalu
Foto: EPA

Nakon gola podigao ruku ka nebu

Poznato kome je Pogba posvetio pogodak u finalu

Manchester United i Ajax igraju veliko finale Lige Evrope, a engleski klub početkom drugog poluvremena ima prednost od velikih 2:0.

Prvi gol za Manchester United postigao je, uz dosta sreće, Paul Pogba. Sjajni Francuz je svoju ekipu doveo u vodstvo u 18. minuti utakmice, nakon što je poslije njegovog pokušaja lopta pogodila jednog odbrambenog igrača Ajaxa i promijenila smijer, pa je tako prevarila golmana holandske ekipe.

Saigrači su pohrlili čestitati Pogbi, a on je ipak prvo odlučio proslaviti pogodak na svoj način, podigavši ruku ka nebu. Francuz je na ovaj način, najvjerovatnije, svoj pogodak želio posvetiti svom ocu koji je, nakon borbe sa teškom bolešću, nedavno preminuo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti