Poznato šta je Messi rekao Neymaru prije odlaska u PSG
Foto: EPA

Suarez odlučio otkriti sve

Poznato šta je Messi rekao Neymaru prije odlaska u PSG

E. Čaušević

Urugvajski fudbaler Luis Suarez otkrio je danas za španske medije da je pokušao u više navrata nagovoriti Neymara da ostane u Barceloni.

Poznato je da su Suarez, Messi i Neymar u veoma dobrim odnosima, a Brazilac je nakon odlaska u PSG već nekoliko puta dolazi da posjeti svoje bivše saigrače. Suarez je priznao da je nagovarao Neymara da ostane u Barceloni, ali je odlučio otkriti i šta je Leo Messi govorio Brazilcu prije nego što je postao najskuplji igrač svijeta.

"Neymar je tražio od nas savjete o tome šta treba raditi. Nisam bio jedini koji ga je nagovorao da ostane. Više je pričao s Messijem i tražio je od njega savjet o tome šta treba uraditi. Messi mu je rekao da ne treba ići tamo jer neće biti sretan kao u Barceloni. Ipak, nije ga poslušao i odlučio je da ide", rekao je Suarez.

Da je Messi bio koliko-toliko u pravu najbolje pokazuje činjenica da Neymar baš i ne uživa toliko u novom klubu. Prethodnog vikenda odbio je da igra protiv Angersa jer jednostavno nije bio dovoljno motivisan za meč. Sigurno je da mu takav potez nikada ne bi prošao u katalonskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi