Poznato u kojem slučaju Isco može u Barcelonu

Želi napustiti Real Madrid

Poznato u kojem slučaju Isco može u Barcelonu

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Isco, na kraju ove sezone želi da napusti Santiago Bernabeu jer ne nezadovoljan svojom minutažom u ekipi Zinedinea Zidanea.

Već nekoliko sedmica govori se o odlasku Isca iz Reala, a prva opcija španskog reprezentativca je bila Barcelona. Ipak, ovaj transfer je nemoguće izvesti ovog ljeta jer Isco u svom ugovoru s kraljevskim klubom ima anti-Barcelona klauzulu koja mu ne dozvoljava odlazak u redove ljutog rivala.

Poznato je da je Isco u djetinjstvu navijao za Barcelonu i mnogi su vjerovali da će iz Malage upravo otići u katalonski klub. Ipak, na kraju se odlučio za Real Madrid i čini se da se pokajao. No, ukoliko Isco zaista želi otići u Barcu postoji opcija za to.

Naime, Isco s Real Madridom ima ugovor do kraja naredne sezone nakon čega će biti slobodan igrač. U tom slučaju Isco će imati pravo da bira gdje će igrati jer sporna klauzula više neće biti na snazi. No, pitanje je da li je španski fudbaler spreman još jednu sezonu da posmatra s klupe za rezervne igrače?

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije